Vujović: Ovo je dno dna, dno dna

Počela nova sezona SEHA lige

Vujović: Ovo je dno dna, dno dna

Nova sezona SEHA regionalne lige počela je sinoćnjim utakmicama prvog kola. Debitant Steaua Bukurešt savladala je na svom terenu Tatran Prešov 26:25 u inspirativnom preokretu, a utakmicu je uživo posmatrao predsjednik Svjetske rukometne asocijacije Hassan Moustafa.

U niškom Čairu pak snage su odmjerili još jedan debitant, niški Železničar i Vojvodina našeg Alena Ovčine, a gosti su slavili uvjerljiv trijumf. Zapravo domaćin se propisno obrukao, a koliko je razočaran partijom svojih igrača bio Veselin Vujović najbolje oslikavaju riječi na time outu:

"Dobro je, probajte da nastavite, pa da bude 15 razlike na kraju. Barem ćemo na kraju znati gdje smo. Siguran sam da će na narednim utakmicama biti bolje, jer gore ne može. Ovo je dno dna, dno dna. Počev od mene, pa vas, krila ne mogu da daju gol, imamo tri odbrane golmana, nismo duel napravili", rigao je vatru trenera Nišlija.

Na kraju je bilo 27:20, mada je moglo i uvjerljivije. Ovčina je za goste postigao tri gola.

Potražite više informacija na temu SEHA liga:

Danas su na rasporedu ostale utakmice, među kojima i meč Izviđača i Meškov Bresta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti