Vujovićeve riječi odjeknule regionom: "Nema nimalo poštovanja..."

Napao igrača Zagreba i reprezentativca Slovenije

Vujovićeve riječi odjeknule regionom: "Nema nimalo poštovanja..."

E. Škorić

Trener Zagreba i slovenske reprezentacije Veselin Vujović malo je pretjerao tokom time-outa.

Zagrepčani su poraženi u meču SEHA lige od Brest Meškvoa sa 33:29, a Vujović je jednom igraču poručio: "Umri, bre, da te više ne gledam".

Vjerovartno je to sve Vuja izgovorio u afektu, ali naljutilo je to neke igrače iz Slovenije, pa se jedan od njih i javno oglasio.

Pošto je to bio napad na Slovenca Aleksa Vlacha, njegovi saigrači iz reprezentacije odlučili su ga zaštititi.

Potražite više informacija na temu SEHA liga:

"Znamo kakav je Vuja, ali trebao bi pokazati više poštovanja prema igračima koji se bore za njega. Žao mi je Alexa. U svakom slučaju, ono što je trener učinio bilo je neprimjereno i nije sportki", rekao je reprezentativac Slovenije Dean Bombač, koi igra za Pick Szeged.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi