Zafir Kajević ponovo na čelu RK Goražde

Dobio jednoglasnu podršku na Skupštini

Zafir Kajević ponovo na čelu RK Goražde

S. Mlaćo

RK Goražde, član Premijer rukometne lige BiH, dobio je  novog predsjednika kluba.

 Radi se o ambicioznom i kvalitetnom sportskokm radniku Zafiru Kajeviću, koji je na sjednici Skupštine dobio jednoglasnu podršku.

Kajević je dobro poznato lice u tom gradu i mnogo šire, a i njegove kvalitete su svima dobro poznate.

Ovaj funkciju je već obavljao u periodu od 2008. do 2013. godine, a sa Goraždanima je 2012. osvojio Kup BiH što je najveći uspjeh RK Goražde koji ove godine slavi 60 godina postojanja.

Nakon četiri godine Kajević je na isto mjestu, a svi u klubu nadaju se i u narednom periodu dobrim rezultatima koji će ostati upamćeni u historiji kluba.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

U narednom kolu Premijer lige Goražde će u subotu sa početkom u 20 sati u svojoj dvorani dočekati Bosnu Visoko, a Kajević je pozvao navijače da na podršku u ovom veoma važnom meču.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi