Zeljko: Momci su napravili veliki rezultat, ovo je početak našeg velikog projekta
Trener Čelik-Juniora zadovoljan je polusezonom, gdje je njegov tim zabilježio samo dva poraza

Trener "Čelik-Juniora" nakon pobjede protiv Čelika

Zeljko: Momci su napravili veliki rezultat, ovo je početak našeg velikog projekta

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Rukometaši "Čelik-Juniora" večeras su u sjajnom meču u okviru gradskog derbija rezultatom 31:23 pobijedili gradskog rivala, ekipu Čelika. Izabranici Vladimira Zeljke vodili su skoro cijelu utakmicu, te su na kraju neočekivano slavili visoku, ali i zasluženu pobjedu.

Nakon utakmice šef struke pobjedničke ekipe je bio zadovoljan utakmicom, ali i cijelom polusezonom, gdje su njegovi igrači postigli i više od očekivanog.

"Doveli smo pred ovu utakmicu dvojicu novih igrača, Burazora i Martinovića, koji su popunili naš roster, jer smo imali četvoricu povrijeđenih igrača. Večeras u Zenici je pobijedilo srce, jer su moji igrači više željeli i na kraju došli do zaslužene pobjede. Bila je lijepa atmosfera i nadam se da su svi uživali u večerašnjem rukometu", ističe Zeljko.

Iako je završena polusezona, za Čelik-Junior nema pauze.

"Nema pauze, ide nam međunarodni turnir, par igrača će malo odmarati, ovo danas je samo jedna utakmica u nizu i jedan projekat koji pravimo za budućnost. Za nas je nevjerovatan uspjeh s ovako mladom ekipom napraviti ovaj rezultat i biti ispred Čelika, s 10 pobjeda i samo dva poraza. Nismo očekivali da budemo treću, ali zasluženo smo tu gdje jesmo, naš cilj je biti među šest najboljih ekipa i na pravom smo putu", kazao je Zeljko.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi