Topić: Sve ovo mi djeluje nestvarno

Bh. rukometašice se okupile u Lukavcu

Topić: Sve ovo mi djeluje nestvarno

Samir Mlaćo

Nakon 12 godina okupila se ženska seniorska rukometna reprezentacija BiH.

Naše djevojke će u ponedjeljak 15. marta početi mini pripreme u Lukavcu, a na prvo okupljanje selektor Radan Rovčanin je pozvao 26 djevojaka. Drugo okupljanje je u aprilu, gdje će biti pozvano još djevojaka, nakon čega će se imati jasnija slika pred kvalifikacije u maju.

Medijima se obratila Slađana Topić koja nastupa za Lanzarote Puerto del Carmen iz Španije.

"Iskreno, ovo sve mi djeluje nestvarno. Okupljanje reprezentacije se posljednji put desilo prije 12 godina, svaka djevojka ovdje može biti ponosna, a vidim da su sve djevojke sretne. Ovo je samo prvi korak za buduće naraštaje koje će doći na naše mjesto", kazala je Topić.

Top Komentari

snupi
Tacno za reklame.
5 2
damir83
Pazi novinara, konju nisi mogao zapamtiti barem 4 pitanja?
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi