Zovko više nije trener RK Bosna Centrotrans, klub vode Harmandić i Ahić

Promjene u timu iz Visokog

Zovko više nije trener RK Bosna Centrotrans, klub vode Harmandić i Ahić

M. Šljivak

Dragan Zovko od danas više nije trener RK Bosna Centrotrans.

Upravni odbor tima iz Visokog donio je odluku da se ne produži saradnja sa ovim stručnjakom, a tim će pored njega napustiti i pomoćni treneri Edhem Sirćo i Adis Hadžić, kao i direktor kluba Esad Konjičanin.

Klub će u posljednjem kolu protiv Kaknja predvoditi još uvijek aktivni igrač, kapiten Adnan Harmandić, a asisitraće mu mu trener omladinske škole Kenan Ahić.

"Upravni odbor Rukometnog kluba Bosna Centrotrans obavještava javnost da je u dogovoru dosadašnjim šefom stručnog štaba gospodinom Draganom Zovkom postigao dogovor da ne produži saradanju u nastavku sezone. Izuzetno cijenimo angažman gospodina Zovke u našem klubu i njegov predani rad. Svojim boravkom u Visokom gospodin Zovko ostavio je neizbrisiv trag i zahvalni smo mu što je bio predan u svom radu i što je izabrao da radi u RK Bosna Centrotrans iz Visokog. U nastavku profesionalne karijere želimo mu mnogo uspjeha u radu i uvijek će biti rado dočekan gost u našem klubu i gradu. Klub se na saradnji zahvaljuje i pomoćnim trenerima Edhemu Sirći i Adisu Hadžiću, kao i direktoru Esadu Konjičaninu", saopšteno je iz kluba.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Tim iz Visokog je u 11 odigranih utakmica ove sezone upisao četiri pobjede, jedan neriješen rezultat i šest poraza i trenutno su na osmom mjestu u Premijer ligi BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije