Sjajan meč u Visokom i podjela bodova

Domaći vodili, pa spašavali bod

Sjajan meč u Visokom i podjela bodova

S. Mlaćo

U jednom od derbija 11. kola Premijer rukometne lige BiH večeras su snage odmjerili  RK Bosna Centrotrans Visoko i RK Vogošća PH. Završilo je podjelom bodova, 26:26.

U prvom poluvremenu Bosna je pružila sjajnu partiju, te na pauzu otišla pri vodstvu 14:10. Treba istaći da su domaći imali i veliku podršku navijača, ali su na kraju spašavali jedan bod.

Gosti su napravili veliki preokret pred sami kraj i došli do vodstva 26:24. Bosna pogotkom iskusnog Adnana Harmandića dolazi do 25:26, a bod domaćima donosi Travančić pogotkom sa pola terena.

Kod Bosne se istakao sjajni Harmandić sa devet pogodaka, od čega sedam sa linije sedam metara, dok je Travančić dodao šest, a Kapić pet.

Junak gostiju bio je golman Haseljić koji je upisao jedanaest odbrana.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

RK Bosna Centrotrans - RK Vogošća PH 26:26 (14:10)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi