Zrinjski siguran protiv Konjuha

Gosti bez šansi za bodovima u Mostaru

Zrinjski siguran protiv Konjuha

Samir Mlaćo

Rukometaši Zrinjskog slavili su sigurnu pobjedu nad Konjuhom iz Živinica 33:24 u okviru 24. kola Premijer lige BiH. Domaći su od početka zaigrali mnogo bolje, te jasno pokazali gostima da će oni biti momčad koja će se pitati sve u ovom meču. 

Na poluvremenu su domaći imali prednost 17:12, te je blo jasno da će slaviti novu pobjedu. U drugom poluvremenu su dodali gas i na kraju slavili zasluženih 33:24.

Kod Zrinjskog se sa osam pogodaka istakao Vedran Delić, a šest je dodao Dragan Pavlović. Kod gostiju pet pogodaka Hamzića, te jedan manje Modrića.

Premijer rukometna liga BiH, 24.kolo

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

HMRK Zrinjski - RK Krivaja 33:24

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi