Zvekić: Vjerujem u tim, ako budemo prave bodovi ostaju u Mejdanu
Admira Zvekić će sutra biti glavna uzdanica domaćeg trenera

Sjajna rukometašica popularnih Labudica pred sutrašnji derbi sa Krivajom

Zvekić: Vjerujem u tim, ako budemo prave bodovi ostaju u Mejdanu

E. Dindić

Derbi susret ženske rukometne Premijer lige BiH sutra će odigrati Jedinstvo Atlas Relax i Krivaja iz Zavidovića. Biće to istinska bitka za drugo mjesto u prvenstvu naše zemlje, gdje su i jedna i druga ekipa bodovno poravnate na tabeli.   Biće to teška utakmica i za jedan i za drugi tim, a zanimljivo je da su i gostujući navijači najavili svoj dolazak u Tuzlu.

Jedna od najboljih rukometašica popularnih Labudica Admira Zvekić za SportSport.ba najavila je susret sa ekipom Krivaje. Zanimljivo ova rođena Zavidovićanka, koja je počela karijeru upravo u Krivaji, ponovo će biti glavna perjanica trenera Elmira Grabčanovića u sutrašnjem duelu.

"Sutrašnja utakmica neće biti nimalo lagana. Sastajemo se protiv mog bivšeg tima, ekipe Krivaje sa kojima ćemo odigrati jednu zaista kvalitetnu utakmicu. Svi koji budu sutra pohodili Mejdan, sigurno je da će uživati u jednoj sjajnoj rukometnoj predstavi. Onaj koji bude slavio na kraju zadržaće tu drugu poziciju na tabeli Premijer lige.", rekla je Zvekić te dodala:

"Ako prenesemo atmosferu, trud i zalaganje sa treninga na sutrašnju utakmicu pred našom publikom uopšte ne sumnjam u pobjedu. Odigrali smo već dva kola, sakupili bodove potrebne da nam budu vjetar u leđa i daju dodatnu sigurnost sa jačim protivnicima. Vjerujem u svoj tim, borit ćemo se , držati koncentraciju sve vrijeme i pobjedom pokazati da nismo bez razloga najbolja ekipa u Tuzli", zaključila je Zvekić.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

Podsjetimo derbi susret između Jedinstvo Atlas Relaxa i Krivaje iz Zavidovića na rasporedu je sutra sa početkom u 17:00 h.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti