Ronnie "raketa" na raketni pogon do četvrtfinala SP-a

Bez problema do četvrtfinala

Ronnie "raketa" na raketni pogon do četvrtfinala SP-a

A. Beganović

Peterostruki svjetski prvak i po mnogima najbolji igrač svih vremena Ronnie O'Sullivan plasirao se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva.

Nakon Kyrena Wilsona poznat je još jedan učesnik četvrtfinala Svjetskog prvenstva u snookeru, a njegovo ime je Ronnie O'Sullivan.

U osmini finala Ronnie "raketa" je savladao također nekadašnjeg svjetskog prvaka Shauna Murphyja rezultatom 13:7 po frameovima.

Nakon dvije sesije Ronnie je imao prednost 10:6, a u današnjoj je odigrao fenomenalno i završio je posao kako se u krajnjem slučaju očekivalo.

Peterostruki svjetski prvak u četvrtfinalu će igrati protiv boljeg iz duela Ding-Liang kojem je Roonie svojevrsni mentor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi