Becker iznervirao Đokovićeve navijače pričom o favoritu na Roland Garrosu

Nadal i niko drugi

Becker iznervirao Đokovićeve navijače pričom o favoritu na Roland Garrosu

Legendarni njemački teniser Boris Becker govorio je pred Roland Garros o favoritima turnira, a tom prilikom je prilično iznervirao navijače Novaka Đokovića.

Iako je Becker bio Noletov trener te su i danas u dobrim odnosima, ipak Novaka nije ni spomenuo kada je govorio o favorima, pa barem iz sjene. Za njega postoji samo jedan čovjek - Rafael Nadal.

"Rafa je za mene favorit turnira. Daleko je ispred svih. Možda nekoliko njih viri iza ćoška, ali ne bih nikoga imenovao jer Nadal je za mene toliko ubjedljiv favorit da ne vidim apsolutno nikoga ko bi mogao da ga zaustavi na tom putu. Naravno, potrebno je da Nadal bude zdrav", poručio je Becker, pa je potom ipak malo smirio strasti kod Novakovih navijača.

"Đoković se vratio pravom timu, njegov stari trener Marjan Vajda je opet tu. Mnogo volim Novaka, on mi je blizak prijatelj i želim mu sve najbolje. Ako bude strpljiv i disciplinovan, vjerujem da se može vratiti u vrh", poručio je Becker.

Podsjetimo, Đoković je odigrao veoma dobar turnir u Rimu gdje je stigao do polufinala u kojem ga je izbacio Nadal pobjedivši sa 2:0 u setovima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi