Ćorić Đokoviću: Ti si najbolji
Borna Ćorić je bio sjajan u Šangaju tokom čitavog turnira, ali nije na kraju uspio da dođe do prve masters titule u prvom takvom finalu

Igrali Masters finale u Šangaju

Ćorić Đokoviću: Ti si najbolji

E. Škorić

Hrvatski teniser Borna Ćorić poražen je u finalu Mastersa u Šangaju od Novaka Đokovića.

Sjajno je Borna igrao i finale i kompletan turnir, ali nije uspio da zaustavi nevjerovatnog Đokovića, koji je stigao do 32. masters titule u karijeri.

"Čestitam Novaku, podigao je igru na novi nivo danas. Nije bilo baš zabavno za mene, da budem iskren. Ti si jedan jedan od najboljih igrača u historiji tenisa i svaka čast na tome što si uradio", rekao je Ćorić.

Nakon ovog finala Borna će biti 13. igrač svijeta. Zahvalio se i publici u Šangaju.

"Svaki meč sam igrao u izuzetnoj atmosferi, jednoj od najboljih na svetu. Vi činite naš posao mnogo lakšim. Nadam se da ćemo se vidjeti i sljedeće godine", rekao je hrvatski teniser.

Top Komentari

Mr.Balboa
To ti je Coricu sve sto si uspio protiv Djokovica,jer nisi ti tip igraca koji njega moze pobjediti,to je se danas itekako moglo vidjeti,tako zadovolji se da ces od njega uvjek gubiti u finalu!!!
7 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi