16

Komentari (16)

user1611330382
Bice masakr u drugom kolu ????
struja
Probisvjet
Izgleda izasao iz tjeranja.
user1604593678
Jal moguce da i on nekog dobije i to jos Andersona koji je i Federera dobijao.
K78
Nije samo Andersona iznenadio, iznenadio je sve nas i citav teniski svijet...
malezija
I mene je iznenadio
Zmiugaloma
Ajd nazdravlje!!! Napokooonnn
st4rk.
Ma da li je moguće? :D
DeteVi
Ne sjećam se kada je ovako strpljivo i konstantno odigrao jedan meč. Bespotrebne greške sveo na minimum. Danas je podsjetio na ovog tenisera iz 2017 i 2018.
DeteVi
U pravu si. Ali moramo i reći i da je Anderson podbacio kod Break lopti. Može se reći da je katastrofalan bio što se toga tiče. I vidjelo se da je Damir još uvijek nestabilan. Imao je možda 4 ili 5 gameova zaredom gdje 90 posto prvi servis ide u out. Nije mogao se smiriti nikako. Ali to je juče bilo jedino što se moglo kritikovati s obzirom u kakvoj je formi.
kolezeljovac
Jedan veliki Kevin Anderson! I nije ga iznenadio, več ga je taktički maznuo, čekao, strpljivo i uzeo ga tako! 3 ili 4 puta je imao više neiznuđenih grešaka Anderson! Bravo Džumii!
Torres9
Sad ima da se lijepe one beogradzanke haha
Dino69
ghast0
Mislim da je vise iznenadio sam sebe i nas što je pobijedio
plavi_duh87
Iznenadio je i nas...??
Neddim1
Ajdee Đumbireeee
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.