10

Komentari (10)

ope_bhf
Ma ja ba hebo treniranje i uredan miran zivot,bolje ganjat ove gubicarke i splavove po Bg?! Samo sam ljut na sebe sto one noci nisam spavao i neke dane mrcvario se,navijajuci i nadajuci se da bi mogli imati dobrog i uspjesnog tenisera!! Nije zvaka za seljaka,pa tako ni vrh bijelog sporta za svakoga,on jadnik se odma uzdigao po Bg sa gubicarkama ccc tbjrb
DamirT
Pa rekli ste neki dan da su prekinuli
snupi
Ne mogu nikako shvatiti osobe koje svoje privatne i intimne stvari iznose na drustvene mreze.
Edin
Njemu treba reket od silikona napraviti....
BigBosnianBoss
E moj DŽumi ubise te kurave
GuiliDamou
A ima love, moze kupit trebe, auta, ljepotu, sminku, al **** ga 5/6 cm, to jos nije izmisljeno, njih nadoknadit nikako ne moze???
Zeleni_zub
A ti si mu mjerio?
GuiliDamou
Hahahahahahah @Zeleni_zub ma tebi samo uracku u glavi, nije sve u duzini kad o krcu vec pricas ne sekiraj se...ali kad si visok 178, to vec moze bit bolno ;)
Pajver
Ova kurvetina je sigurno sa njim zbog ljubavi
Svojprisebi
Cvjeta mu KAR*** na ljubavnom polju. Da mu cvjeta skrasio bi se sa jednom ne vako mjenja ko carape sve dok ima jos loma love
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.