Damir Džumhur vrlo brzo završio nastup na turniru u Marseilleu

Poraz od Gojowczyka

Damir Džumhur vrlo brzo završio nastup na turniru u Marseilleu

Bh. teniser Damir Džumhur zabilježio je danas novi poraz.

On se odlučio ove sedmice učestvovati na turniru u Marseilleu, ali je nakon poraza u prvom meču duble konkurencije, danas doživio istu sudbinu u singlu.

Bolji od njega je bio Nijemac Peter Gojowczyk koji je slavio sa 2:0 u setovima (6:2 i 6:4) nakon sat i 20 minuta tenisa.

Džumhur je dobio oba prehodna meča protiv današnjeg rivala, ali danas ipak nije uspio odigrati dobar meč pa se morao pomiriti sa porazom.

To znači da Džumhur ostaje na dvije pobjede u ovoj godini, a obje je ostvario na turniru u Rotterdamu koji je igran prošle sedmice.

Inače, Gojowczyk će u narednoj fazi turnira igrati protiv francuskog tenisera Gilesa Simona.

Top Komentari

Blueboy
Zaradio koliko mu treba i sad nece da igra
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi