"Do devete godine sam mislila da će Đoković biti moj muž"

Mlada ukrajinska teniserka oduševljava

"Do devete godine sam mislila da će Đoković biti moj muž"

E. Škorić

Mlada Ukrajinka Marta Kostjuk ima samo 15 godina i za nju tvrde da će biti velika teniserka u budućnosti.

U januaru je iz kvalifikacija uspjela da dođe do trećeg kola Australian Opena, a sada igra sjajno u Stuttgartu, gdje je došla zahvaljujući pozivnici organizatora.

Osim što igra vrhunski tenis, zabavna je osoba i izjavama katkad oduševljava novinare i publiku. To se desilo i u Stuttgartu.

"Dok sam odrastala, nisam imala idole, ali voljela sam gledati Novaka Đokovića. Do devete godine mislila sam da će on biti moj muž", izjavila je Marta i sve nasmijala.

Ona je u agenciji hrvatskog tenisera Ivana Ljubičića, koji pomno prati sve njene nastupe i o ovoj djevojci će se sigurno puno čuti i u budućnosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi