Đoković cilja polufinale sa Nadalom
Foto: EPA

Monte Carlo

Đoković cilja polufinale sa Nadalom

Na Mastersu u Monte Carlu danas su na programu mečevi četvrtfinala.

Današnji program otvoriće duel Alberta Ramosa i Marina Čilića. Španski teniser u osmini finala je priredio veliku senzaciju, izbacivši prvog tenisera svijeta, Britanca Andyja Murraya, dok je Hrvat u dva seta savladao Tomasa Berdycha iz Češke.

Ramos i Čilić do sada su odigrali četiri međusobna duela, a hrvatski teniser zabilježio je tri pobjede. Njihov duel na programu je od 11 časova.

Od 12.30 časova na teren će izaći Francuz Lucas Pouille i Pablo Cuevas iz Urugvaja, koji je juče savladao Stana Wawrinku.

Najbolji srbijanski teniser Novak Đoković oko 14 časova započeće svoj meč protiv Belgijanca Davida Goffina, kojeg je savladao u svih pet međusobnih duela.

Posljednji četvrtfinalni duel odigraće Španac Rafael Nadal i Diego Sebastian Schwartzman iz Argentine. Ovaj meč zakazan je za 15.30 časova.

Nagradni fond turnira u Monte Carlu iznosi 4.273.775 evra, a titulu brani Rafael Nadal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi