Đoković i društvo automatski zatvorili hotel u Zadru: "Zatvorit ću ako treba i 14 godina"

Mjesto u kojem su odsjeli

Đoković i društvo automatski zatvorili hotel u Zadru: "Zatvorit ću ako treba i 14 godina"

Samir Mlaćo

U Zadru je zatvoren restoran i hotel Niko u kojem su odsjeli učesnici teniskog turnira Adria Tour  od kojih su neki pozitivni na koronavirus.

Tri osobe su pozitivne, a za pojedine se još uvijek čekaju rezultati testiranja, a među njima je i organizator Novak Đoković koji je danas testiran u Beogradu.

Zadarski ugostitelj Erik Pavin ističe kako su mu gosti sada sami otkazali dolazak kada su čuli za informaciju o koronavirusu u Zadru.

"Za sada su hotel i restoran zatvoreni danas i sutra, pa ćemo vidjeti dalje šta ćemo kada se testiramo. U dogovoru smo s epidemiolozima. Zatvoriću prvi ako treba i 14 godina, samo da budemo svi živi i zdravi. Imam unuka, djecu, ženu, osoblje i goste, naravno da nam je u interesu zdravlje svih. Svi se bojimo, ali nisam samo ja u pitanju. U pitanju je zapravo cijeli grad, odnosno Hrvatska - od čistačice na Višnjiku do premijera, svi su bili u kontaktu s njima", rekao je Pavin za 057info.

Top Komentari

BosOzy
Zalio se mali covjek bogu zasto je mali Pita mali: Zasto sam ja tako mali a zelim da budem veliki? Odgovara bog: ali ti nisi veliki. Ponovo pita mali: Zasto nisam veliki, o boze? Odgovara bog: Zato sto ima puno vecih od tebe, i molim te ne uznemiravaj me vise
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti