Đoković je čini se tvrdoglav: Da imam priliku ponovo organizirati Adria Tour, to bih i učinio!

Popularni Nole otvoreno o kritikama

Đoković je čini se tvrdoglav: Da imam priliku ponovo organizirati Adria Tour, to bih i učinio!

Samir Mlaćo

Prvi teniser svijeta Novak Đoković odlučio je u otvorenom razgovoru govoriti za New York Times u kojem se između ostalog dotakao Adria Toura u Zadru zbog kojeg je zaradio veliki broj kritika.

Đoković je u sred pandemije koronavirusa odlučio organizovati ovaj turnir, ali kada su se pojavili prvi pozitivni na koronavirus na samom turniru, sve je prekinuto.

I sam Đoković je bio pozitivan, pa je morao u izolaciju. Sada kaže da bi ponovo organizovao turnir.

"Žao mi je ljudi koji su bili zaraženi, ali ne osjećam se krivim. Kako jednu osobu možete kriviti za sve?", pitao je popularni Nole.

Ističe da je organizacija bila na nivou.

"Dali smo sve od sebe da uradimo sa dobrom namjerom. Neke stvari smo mogli napraviti drugačije, to je jasno. Da imam priliku ponovo organizirati Adria Tour, to bih i učinio".

Nakon što se se ponovo testirao i bio negativan, Đoković je par dana proveo u našoj zemlji gdje je između ostalih posjetio bosansku piramidu Sunca u Visokom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi