Više nema dilema, ali drama se nastavlja

Đoković je sada sve otkrio: Nisam vakcinisan!

18

Komentari (18)

Mirsad1705
Novak Đoković je na prvom mjestu čovjek kao i svi drugi, pa zatim po rođenju i pasošu Srbijanac, po sportskom opredjeljenju teniser, po uspjesima broj 1. Na osnovu navedenog, naročito prvog stava, da je on na prvom mjestu čovjek - australske vlasti su prekršile sve međunarodne norme i sve zakone koji tretiraju diskriminaciju. Ne postoji na svijetu zakon o (ne)obaveznom vakcinisanju, ali postoje zakoni prema kojima svaki čovjek, kao svoju osnovnu slobodu i pravo, MOŽE BIRATI kojim lijekom će biti i da li će biti liječen. Kažnjivo je, i u suprotnosti sa navedenim pravom, nametati ljudima OBAVEZNO vakcinisanje i to ne provjerenim već EKSPERIMENTALNIM lijekom! Kažnjivo je po krivičnom zakonu liječiti nekoga bez njegovog pristanka (u našem krivičnom pravu zaprijećena kazna je 6 mjeseci zatvora). Ne branim Đokovića niti bilo koga drugog, već branim ljudsko dostojanstvo, prava i slobode za koje su neki ljudi ranije dali svoje živote da ih izbore a koje mi danas imamo kao zdravo za gotovo. Očito da nije više tako, očito da su se fašističke desničarske diktatorske struje i pojedinci povampirili i da nam ponovo predstoji borba da pomenuta prava i slobode sačuvamo i u praksi primjenjujemo!
Jakako
Bravo Novak ??? Jedini normalan u svijetu tenisa. Veliki respekt
SeoRusilac
Otac mu je velika budala
Mig_Mig
ThrillerHz
Boli nas ona stvar za ovog chetalja, 500 vijesti od juce do sad, ni rodjena majka ga ovoliko ne spominje! Sportsport domena je s razlogom BA, prebacite malo fokus na BH sport, nisam primjetio da se komsije raspisu ovako o BH sportistima, kao sto sportsport nas ubija sa njihovim!
BogatiDijasporac
Slazem se brate, 100%.
E.Car
Imamo o čemu pisati: rukometaši, futsal, Džeko, košarkašice.... Šta su se uhavtili ovog magarca!!! Volio bih da mu stave zabranu 3 godine ulaska u australiju pa nek pocrkaju.
BogatiDijasporac
Znaci, debil je 16 decembra bio pozitivan a 17 decembra dijelio djeci pehare. Jbt, koji idiot.
Mig_Mig
BogatiDijasporac
@Mig_Mig Koliko je lik glup da samom sebi jamu kopa. Kmeci qrtzu mom, mene boli briga :)))
Navijac123
16 se testiro.. Znaci 17 dobi rezultat. Pametnjakovicu
BogatiDijasporac
@Navijac123 : 'a da je pozitivan bio na testu 16. decembra' .... Znaci, znao je 16 septembra da je pozitivan. Ili bi da ti nacrtam?
roki-rokic
ZNACI DA DEBILI POPUT TEBE NE MOGU DA SVATE da je ovo najveca prevara u postojanju covjecastva, gje su glavni akteri Billy GATES I FARMACEUSKA MAFIJA.
Navijac123
Vidim da si glup pa nema potrebe za objasnjavanje
BogatiDijasporac
@roki-rokic Bitno je da si ti pismen, pametan i da vjerujes u farmaceutsku mafiju. Buduci da ne vjerujes u tehnologiju, koji ces vrag online? Zasto koristis mobitel, laptop, PC? Kad vec pljujes BILLY Gatesa, hahahaha :)))
BogatiDijasporac
@Navijac123 objasnjavanjem* .... Padezi su zeznuti, znam. Ipak sam ja glup a ti pametan, jbg.
Navijac123
Ooet si glup. Ukucaj rec objasnjavanje na guglu, pa ces sve skontati.. Mozda... ?
BogatiDijasporac
@Navijac123 Idiote, nije problem u 'reci' OBJASNJAVANJE nego u kontekstu recenice. "Nema potrebe za objasnjavanjeM*
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti