Đoković odmor provodi uz porodicu

Nema baš često to priliku

Đoković odmor provodi uz porodicu

S. Mlaćo

Prvi reket svijeta Novak Đoković neočekivan odmor zbog pandemije koronavirusa provodi sa porodicom.

Zbog velikog broja turnira i nije često u toj prilici, a sada je koristi maksimalno.

Novinarima je odgovarao putem video konferencije, te je sam priznao da na stvari gledao optimistično sa željom da sve ovo brzo prođe.

Imao je i dobru prepruku za u danima kada smo svi u domovima. Odnosila se naravno na treniranje.

"Zbog prirode posla sam stalno na putu i ova situacija, pa gledamo što vedrije i pozitivnije i da se posvetimo nekim stvarima za koje nekako nikad nemamo vremena i uvijek su potisnute, po strani. Ima dosta čitanja, kućnih poslova i vremena sa djecom. Fizičke aktivnosti, itd., nezavisno od veličine prostora, uvijek može nešto da se radi, od sportiste se to očekuje. Dijelit ću vežbe koje radim kako bi i ljudi ostali aktivni", kazao je srbijanski teniser.

Đoković je jučer Srbiji donirao miliona eura u borbi protiv koronavirusa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi