Optužba prema Novaku: Kako je znao prije svih da će se otkazati turniri?
Foto - EPA

Taro se oglasio

Optužba prema Novaku: Kako je znao prije svih da će se otkazati turniri?

Midhat Šljivak

Novak Đoković napustio je Sjedinjene Američke Države u srijedu, dan ranije nego što je donijeta odluka da se svi turniri otkazuju.

Japanac Daniel Taro smatra da je Novak znao ranije da neće biti nikakvih turnira i javno je pitao kako to da je Đoković znao prije svih o tome da tenisa neće biti.

"Đoković je napustio SAD prije nego što se znalo da će svi turniri biti otkazani ili odloženi. Gdje su meni takve informacije", zapitao se japanski teniser.

Ubrzo se javila i nekadašnja američka teniserka Lindsay Davenport.

"Možda je osjetio potrebu da bude uz porodicu, možda ga ne zanima turnir koji se neće održati. Igrači sami donose odluke, a on ima dvoje male djece kod kuće i sigurna sam da mu je to bilo jedino na umu", istakla je ona.

Đoković je predsjednik Savjeta igrača i vrlo je moguće da određene stvari zna prije ostalih igrača.

Top Komentari

Zulfikar
'ta se japanac javlja
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi