Đoković: Prvi put sam iz boksa čuo tata, tata... Nevjerovatno!

Posebne emocije za tenisera iz Srbije

Đoković: Prvi put sam iz boksa čuo tata, tata... Nevjerovatno!

Srbijanski teniser Novak Đoković danas je došao do osvajanja 13. Grand Slama u karijeri, koji je za njega poseban.

U velikom finalu je Đoković savladao Kevina Andersona sa 3:0, po setovima 6:2, 6:2 i 7:6, a nakon meča je izjavio da će svoj četvrti osvojeni Wimbledon najviše pamtiti po podršci koju je imao iz svog boksa, gdje se prvi put nalazio njegov sin Stefan.

"Osjećaj je nevjerovatan jer prvi put u životu je tu neko ko mi viče tata, tata... Taj mali dječak. Sine, volim te najviše", rekao je Đoković koji je sa majkom Jelenom bio u boksu srbijanskog tenisera.

"Propozicije su takve da djeca ispod pet godina ne mogu da budu na tribinama, ali došao je ovdje iako nije mogao gledati meč uživo. Ne mogu da vam opišem koliko sam sretan i emotivan".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti