10

Komentari (10)

Hadzija123
Daj ba ljudi sta vam je pa on je apsolutni sampion Australije jedan od najvecih igraca ikada,pa ako su ostali sa istom papirologijom da prodzu vez ovih zavrzlama mogao je i on realno sport je to ne treba mijesati druge stvari u to.
Husrefbeg22
Potkupili sudiju garant.
roki-rokic
Cuj podkupili .Covjek dokazao ovim prevarantima od Covida da je veci od njih.
denimen9
Tako je Dzokeruuuu!
semirM
Želio bih i ja kad su u pitanju milioni i miloni
Siki_sa
Hajmo realno ovo je gore od svake sapunice, previše medijskog prostora, protesti ovo ono, i na kraju samo novak će imati koristi, najjači su oni srbi u Australiji koji protestju, pljuju državu u kojoj žive, ako nam ne valja Australija, fino se vratite u Srbiju, da neko ko ide da zaradi pare da preživi a da mu nedaju da uđe niko prstom ne bih mrdnuo
K79
i sad pored svega sto je prosao pred sami mec PCR ce pokazati da je pozitivan i dzabe sve bilo hahahaha
user1575373657
Mamu ti Srbendo ****m
Sarajevski_Marlboro
Onaj odvratni Osmanagić mu sredio
miki30
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.