Đoković stigao u Zadar: Grad će biti sportski centar svijeta ovih dana!

Druga etapa Adria Toura

Đoković stigao u Zadar: Grad će biti sportski centar svijeta ovih dana!

Prvi reket svijeta Novak Đoković stigao je danas u Zadar. 

U ovom gradu bit će održan drugi turnir u okviru Adria Toura. Nole je prvi put u Zadru i nije krio oduševljenje što je stigao.

"Radujem se što ću prvi put biti u Zadru. Zahvalan sam svim teniserima koji su se odazvali, Hrvatskom teniskom savezu, svima u organizaciji, medijima, jedva čekam da izađem na teren. Ovaj turnir će poslati divnu, snažnu pozitivnu poruku cijelom svijetu, jer će Zadar ovih dana biti sportski centar svijeta", kazao je on prisutnim novinarima na aerodromu.

Inače, osim Đokovića, na turniru u Zadru igrat će Hrvati Marin Čilić i Borna Čorić te Bugarin Grigor Dimitrov dok je nastup Alexandera Zvereva pod znakom pitanja.

Poslije Zadra Adia Tour seli u Banja Luku, a kasnije Đoković dolazi i u Sarajevo gdje će igrati egzibicioni meč protiv Damira Džumhura.

Inače, jedan turnir Adira Toura već je završen i to onaj u Beogradu. Osvojio ga je Dominic Thiem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi