Đokovićev otac: Federer je mali čovjek, i dan danas to mislim

Ne zaboravlja njegove riječi od prije 12 godina

Đokovićev otac: Federer je mali čovjek, i dan danas to mislim

Otac najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, Srđan Đoković, još jednom se dotakao najvećeg sinovog rivala Rogera Federera.

Gostujući na jednoj srpskoj televiziji, Srđan Đoković se dotakao incidenta od prije 12 godina kada je Srbija igrala sa Švicarskom u Davis Cupu.

Novak je tada igrao protiv Wawrinke i zatražio je medicinski time-out u petom setu, a Federer ga je kasnije 'počastio' riječima da je prevarant.

"Ne vjerujem njegovim povredama. Ozbiljan sam, zaista mislim da je on prevara kada se priča o tim povredama", rekao je tada Federer, što Novakov otac nije zaboravio.

"Tada sam rekao da je Federer veliki šampion, ali mali čovjek. To mislim i dan danas. U posljednje vrijeme je promijenio odnos, vidio je da je pogriješio, a vidjeli ste kako je trener savjetovao na Laver Cupu", rekao je otac jednog od najboljih tenisera u historiji tenisa.

Top Komentari

Griezmann
Vama niko ne valja, osim ako nije srbenda ko vi stoko jedna
23 16
Mr.Balboa
Sto se tice Novaka,mislim da nije los momak I da ne mrzi muslimane,ali zato njegov otac je definitivno veliki I pravi STETNIK,I tu se nema sta dalje pricati,a pokazuje mrznju prema Federeru samo iz Razloga sto nemoze da podnese da je Roger najbolji ikada!!!Pa Gospodine stetnik,ti bi morao da naucis da se gledaju generalno najvece titule I ukupan br titula,I ako citav svijet tvrdi da je Federer najbolji onda trebas to I da prihvatis I netreba da ti je krivo sto on I dalje igra,nek Igra I tvoj sin ako bude sposoban,niko mu ne brani!!!Ti bi trebao da naucis prvo da ne mrzis drugu vjeru,pa tek onda da se javis na neku temu....
18 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi