Džumhur: Đoković ima veliku želju da dođe u Sarajevo

Pružio podršku srbijanskom teniseru

Džumhur: Đoković ima veliku želju da dođe u Sarajevo

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur pružio je podršku Novaku Đokoviću.

Posljednjih dana Đoković je na velikom udaru javnosti nakon što se nekoliko tenisera, među kojima je i on, zarazilo korona virusom na Adria Touru.

Svi su glasnokritikovali ravnodušnost organizatora, nepoštovanje higijenskih protokola, nekorištenje maski, pune tribine, a po pitanju cijele situacije sada se oglasio i naš Damir Džumhur koji je također trebao biti dio ove humanitarne priredbe.

"Svi smo saznali vijest da je Novak Đoković pozitivan na koronavirus. Ovom prilikom mu želim brz oporavak i mogu samo potvrditi njegove riječi kako je sve radio čistog srca i sa željom da pomogne svim teniserima. Znam koliko se Nole bori za sve tenisere ovog svijeta i zaista mi je žao što se jedna lijepa priča završila na ovaj način. Također, svjestan sam da će ovo utjecati i na naš meč koji je bio planira, ali to ne znači da Nole u budućnosti neće posjetiti moj grad. Znam da ima veliku želju da dođe", rekao je Džumhur.

Dodao je također kako je najbitnije da Đoković ozdravi, a poželio je brz oporavak i ostalim igračima koji su zaraženi.

Top Komentari

ryan.giggs
Mojne, nek ne dolazi. Treba ga odj*** kako ga je Ljubičić pomnožio sa nulom.
1 1
Edin
Dzumhure, jeb...es ti sta? Vidim ni jedna teniserka nije zarazena….
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti