Tata Đoković: Dimitrov je nanio štetu Hrvatskoj, Srbiji, našoj porodici...

Brine za sina Novaka

Tata Đoković: Dimitrov je nanio štetu Hrvatskoj, Srbiji, našoj porodici...

Srđan Đoković, otac najboljeg srbijanskog tenisera Novaka, uperio je prstom u jednog čovjeka - Grigora Dimitrova.

U susjedstvu se ne smiruje bura zbog otkazivanja Adria Toura koji je organizovao upravo Đoković. Panika u Zadru je nastala nakon što se ispostavilo da je na koronavirus pozitivan Grigor Dimitrov, koji se naprije nije htio testirati te je nekoliko dana bolestan hodao među ljudima.

Zarazio je Bugarin samim tim i Đokovića i njegovu suprugu, a cijela situacija posebno je teško pala ocu srbijanskog tenisera koji je u razgovoru za RTL otvoreno kazao da je Dimitrov nanio veliku štetu njegovoj porodici.

"Kako je došlo do zaraze? Vjerovatno jer je Dimitrov došao bolestan, ko zna odakle. Nije se testirao u Zadru, nego na nekom drugom mjestu. Mislim da to nije u redu, ali dobro, šta da se radi. Nanio je veliku štetu Hrvatskoj, Srbiji i nama kao porodici", rekao je Srđan za RTL i nastavio:

"Nikome nije dobro, pa ni mom sinu. Moramo izaći jači iz ovoga i shvatiti da će sve proći, a na neki način se moramo i zaštiti", istakao je stariji Đoković koji je, između ostalog, još kazao da se nada da će opet doći u Zadar kada se situacija normalizuje.

Na koronavirus je od tenisera još pozitivan Hrvat Borna Ćorić.

Top Komentari

LevoKrilo
Jao ja klošara od čovjeka...
6 1
SeoRusilac
Ćale mu je prolupao pravo
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi