Džumhur ispao u prvom kolu u Hamburgu

Poraz bh. tenisera

Džumhur ispao u prvom kolu u Hamburgu

Samir Mlaćo

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur nastavio je sa slabim igrama. Naime, Džumhur je danas poražen na ATP Singlu u Hamburgu od Jozefa Kovalika 2:0 u setovima. Bilo je 6:2, 6:4, te je Slovak, inače 113. igrač svijeta zasluženo prošao dalje, iako je bh. teniser bio favorit.

Džumhur nije uspio da se vrati nakon prvog seta te se tako već u prvom kolu oprostio od ovog turnira.

Nedavno je bh. teniser ispao u prvom kolu turnira u Umagu, a prethodno je imao nekoliko dobrih nastupa na Wimbledonu te u pripremnim mečevima za pomenuti Grand slam turnir.

Džumhur je trenutno 24. igrač svijeta.

ATP Singl Hamburg:

Kovalik - Džumhur 2:0 (6:2, 6:4)

Top Komentari

SEIKO
Duduk,kenjac......
7 1
Chupy
Prdonja obicni........Neda bosnjo guzice, misli sve "izlahka", eee moj Džumhur, idi malo kod psihologa nek te vrati na fabricke postavke.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi