Džumhur predao meč četvrtfinala Antalyje, Australac Thompson ide dalje

Zbog visoke temperature

Džumhur predao meč četvrtfinala Antalyje, Australac Thompson ide dalje

Bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur nažalost neće odbraniti titulu u Antalyji. 

On je danas u susretu četvrtfinala igrao protiv Australca Jordana Thompsona, a na samom početku drugog seta bio je prinuđen da preda meč.

Džumhur je prvi set izgubio sa 7:5, a protivnik je poveo 1:0 u drugom kada je Džumhur odučio da se preda.

Naš teniser je tako izgubio veliki broj bodova obzirom da je branio titulu u ovom turskom gradu.

Damir je predao meč jer je noć prije imao visoku temperaturu te je povraćao što ga je iscrpilo pa meč nije mogao odigrati do kraja. 

Džumhura sada očekuje nastup na Wimbledonu, trećem Grand Slamu u sezoni koji počinje naredne sedmice. 

Top Komentari

Nany
Ma kakva povreda,čovjek okusio malo para,dograbio se koka,koje vole lovu,i misli daje uhvatio boga za bradu.Nikad od njega neće biti igrača.Neznam što igra tenis kad nema želju za pobjedom. Gledajući ga na terenu,on nema volju za životom. PAŠA !TRZNI SE MALO ! JOŠ SI MLAD ! KASNIJE ĆE TI BITI ŽAO !!!
4 0
Horde
on je bezveze,i neću ga više pratiti
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi