Najljepša teniserka svijeta rekla zbogom tenisu i postala stjuardesa

Bouchard u novoj ulozi

Najljepša teniserka svijeta rekla zbogom tenisu i postala stjuardesa

S. Grebović

Kanadska teniserka Eugenie Bouchard jedna je od najljepših djevojaka u ovom sportu. 

Seksipilna Kanađanka je odavno rekla 'zbogom' ozbiljnijem bavljenju tenisa, a za nju se slobodno može reći da je jedna od najseksipilnijih figura u sportu danas.

Iako već duži vremenski period ne bilježi zavidne rezultate na teneskim terenima, teniserka iz Kanade uvijek pronađe način da dospije u žižu javnosti zahvaljujući svom izgledu.

Posljednji je meč odigrala u martu mjesecu kada je već u prvom kolu eliminisana sa turnira u meksičkom Monterreyu.

Čini se kako je teniski reket očakila o klin nekada peta teniserka planete i okrenula se novim poslovnim izazovima.

Tako se sada oprobala kao stjuardesa na letu kanadske avio-kompanije Fly Flair Airlines. Sudeći po odzivu i oduševljenju ljudi koji su putovali sa Bouchard kao stjuardesom, ne bi bilo iznenađenje da se ovako nešto ponovi.

Sa njom je liteo i direktor kompanije, a nije bilo putnika koji nije želio da ima fotografiju sa, po mnogima, najljepšom teniserkom svijeta.

Promo

Top Komentari

think
Kakvih stjuardesa sam viđao ova im ne može ni pertle svezati..
5 0
Husrefbeg22
E sada objavite na kojim je linijama stjuardesa pa da pocnemo rezervisati karte.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi