Odgovor na vječito pitanje

"Federer je GOAT i tačka!"

6

Komentari (6)

struja
Pa nije klizanje na ledu pa da pricamoo umjetnickom dojmu,utisku...
dinass
Kako se svi fataju sad za taj termin i odmah izjavljuju da je teniser iz njihovog vremena Goat,a sta je sa Samprasom,Agasijem ili starijim dominantnim igracima koje pamte jos starije generacije?Npr u kosarci sve sadasnje generacije odmah kazu Lebron je Goat zato sto njega sada gledaju a svi stariji koji su pratili Jordana znaju da je covjek bio popularniji cak i od same kosarke iii F1 sad ce neko srat Hamilton a nije nikada gledao Senu,Sumahera ili starije vozace koje cak ni ja nisam gledao ili ih se ne sjecam.
realno_govoreci
Jelde.Nemate vise sta Noletu da dodate pa sada estetika.Koliko ste jadni i inace koliko je jadan svijet postao vise ni nije normalno
Krivaja Zavidovići
Da! Pišu idiotarije! Ako Đoković osvoji predstojeći US Open postaje GOAT!!!
realno_govoreci
Ma on je vec GOAT.Realno ne znam cemu vise sumnje ikakve.
Malmi_Suomi
Ma ni prvi ni drugi a ni treći nisu GOAT. Naš Džumhur Damir je GOAT: ) Al u panjevima .... šala naravno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.