Federer: Svaki turnir mogao bi da mi bude posljednji
Švicarac je imao zanimljivo izlaganje pred Roland Garros

Interesantno izlaganje slavnog Švicarca

Federer: Svaki turnir mogao bi da mi bude posljednji

E. Dindić

Jedan od najboljih tenisera svih vremena Roger Federer svjestan je da bi svaki naredni turnir mogao bi da mu bude posljednji. 

"Šta me navelo da se vratim? Na kraju to je ljubav prema igri. Volim kada sam na terenu i nedostajali su mi navijači", rekao je Federer te nastavio:

"Da li je ovo moj posljednji Roland Garros? Svaki turnir mogao bi da mi bude posljednji. To nije isključeno. Međutim, ne vidim svoj dolazak kao oproštaj. Imam želju da igram, to se nije promijenilo", rekao je Federer.

Na pitanje kakvi su mu ciljevi na Roland Garrosu, Federer je kratko odgovorio.

"Nadam se da ću ostvariti nekoliko pobjeda. Možda dočekati drugu nedjelju. Ne zna se još ždrijeb teško je pričati unaprijed", rekao je Federer.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti