Feliciano Lopez je skinuo majicu, a neke navijačice na tribinama jednostavno nisu mogle izdržati
Dama je željala da zabilježi detalj koji joj se svidio

Zanimljiva scena sa meča između Lopeza i Fritza

Feliciano Lopez je skinuo majicu, a neke navijačice na tribinama jednostavno nisu mogle izdržati

S. Pašalić

Posljednji Grand Slam sezone, US Open je počeo jučer, a igrali su se mečevi 1. kola u obje konkurencije.

Feliciano Lopez je također odigrao svoj meč i iznenadio je 28. igrača na ATP listi, Amerikanca Taylora Fritza sa 3:6, 6:4, 6:3, 6:4.

Ipak, rezultat nije bio ono najzanimljivije vezano za taj meč. Naime, prilikom jedne pauze Španski teniser je odlučio promijeniti svoju majicu prije nastavka.

To je 'zapelo za oko' jednoj mladoj dami na tribinama koja nije mogla skinuti pogled s Lopeza, a na kraju je odlučila da napravi i jednu fotografiju za uspomenu.

Međutim, sada će imati i video uspomenu s obzirom da su sve ovo snimile i kamere. Lopez u drugom kolu igra protiv Nishioke, a vidjet ćemo da li će ova dama posmatrati i taj meč.

Top Komentari

Hep333k
Odlican clanak. Pohvale redakciji na kontinuitetu kvaliteta.
6 0
infinity2612
Boze sacuvaj, kakva vijest...pa ako nemate o cemu pisati pobogu ne srozavajte ugled sa ovim glypostima
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi