Najveći zavodnik u svijetu sporta dobio bolnu pedalu od manekenke(36): "Bio si samo trenutna zabava"

Raskinuo je "par godine"

Najveći zavodnik u svijetu sporta dobio bolnu pedalu od manekenke(36): "Bio si samo trenutna zabava"

Admin Čaušević

Jedan od najpoznatijih parova u svijetu sporta nije više zajedno. Potvrda je stigla brisanjem svih zajedničkih fotografija Atraktivna brineta je prekrižila slavnog tenisera te ga otpisala sa dvije riječi. 

Seksipilna manekenka Madalina Ghenea (36) i teniser Grigor Dimitrov (32) više nisu nisu u vezi nakon što su obrisali zajedničke fotogafije na svojim profilima na Instagramu.

Dan nakon što su se proširile glasine o mogućem raskidu Ghenea je odlučila otići korak dalje te je sa dvije riječi opisala svoju romansu sa Bugarinom.

"Lišiti se privremene zabave kako biste izgradili trajnu stabilnost nije gubitak", napisala je Ghenea na Instagramu te tako na neki način ponizila slavnog fudbaleru.

Oglasi

Riječi "privremana zabava" su se očito odnosile sa Dimitrova koji je poznat kao pravi ženskaroš pa je Ghenea odlučila da bude ta koja će imati posljednju riječ.

Ghenea i Dimitrov potvrdili su da su u vezi u maju ove godine i odmah su proglašeni "Parom godine", a Rumunka je pratila Bugarina na mnogim teniskim turnirima na kojima je učestvovao.

Bugarin i Rumunka su zajedno bili nekoliko mjeseci

Više detalja o raskidu nije poznato, ali s obzirom da Dimitrovu reputaciju pravog zavodnika ne isključuje se je emotivno povrijedio Gheneu.

Dimitrov koji je trenutno 19. teniser svijeta sada se okreće traženju nove partnerice. Najpoznatija njegova bivša je svakako uspješna pjevačica Nicole Scherzinger.

Kada je u pitanju sport Bugarin je ranije bio u vezi sa slavnim teniserkama kao što su Marija Sharapova i Serena Williams koje su se u međuvremenu oprostile od bijelog sporta.

Top Komentari

Arnel925
On je guzio sto je tebi bila zabava uredu
0 0
DOKTOR_GAZ_
Caus od SILNOG SLJFANJA, pomutio RAZUM VLASTITI..cuj DIMITROV FUDBALER..kakav ANTITALENAT za novinarstvo..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi