Plavuša s bujnim poprsjem koja tradicionalno eksira pivo na US Openu doživjela šok

Morat će potražiti novo mjesto za svoje manevare

Plavuša s bujnim poprsjem koja tradicionalno eksira pivo na US Openu doživjela šok

Esmer Oštraković

Ako ste ljubitelj tenisa, vjerovatno se sjećate žene koja je postala viralna jer je eksirala pivo za nešto više od sedam sekundi na US Openu 2021. i 2022. godine.

Njeno ime je Megan Lucky, i toliko je postala viralna od svojih uzastopnih vratolomija u ispijanju piva da je skupila preko 114 hiljada pratilaca na Instagramu kao rezultat svojih impresivnih vještina opijanja.

Međutim, Lucky kaže da nije dobila priliku da zablista na ovogodišnjem US Openu, pa je otišla je na društvene mreže kako bi se pozabavila situacijom nakon što su fanovi ostali razočarani i zbunjeni kada se nije pojavila na velikom ekranu tokom mečeva prestižnog Grand Slam turnira.

Ona je kazala da nije sigurna zbog čega joj je zabranjen dolazak na terene ove godine. Međutim, tvrdila je da bi svoju ličnost 'Beer Girl' mogla vrlo brzo povesti na neki drugi sportski događaj, jer joj je očigledno bila uskraćena prilika da reklamira svoje vještine ispijanja piva na US Openu.

Oglasi

„Očigledno sam otišla na US Open prošlog vikenda, i iz bilo kog razloga, ko god da je bio glavni, nije me želio na džambotronu ove godine“, objasnila je ona.

“Ne znam njihove razloge, nisu ih podijelili sa mnom, ali sam se ipak jako zabavljala i pomirila sam se s tim. Znam da univerzum ima plan za mene, i kao što sam rekla prošli put, 'Beer Girl' je dio mene i možda ću je odvesti u drugi sport koji će uskoro poželjeti dio njene energije koja voli zabavu".

Lucky je uvjerila svoje fanove da ovo "nije kraj" njenih dana 'Beer Girl' i da će se uskoro pojaviti još jednom.

Ipak, Lucky je više od 'Beer Girl'. Ona je takođe sertifikovana instruktorka joge i NLP životni trener pored svog statusa viralne ikone koja pije pivo.

Oglasi

Nije poznato gdje će se pojaviti u narednom periodu, a nije isključeno da to bude na nekim mečevima NBA ili NHL lige.

Sada kada je postala slavna, ne želi da je zaborave. Teniski tereni su joj zabranjeni, ali nema sumnje da će Megan već pronaći pravu pozornicu na kojoj će se ponovo predstaviti svijetu.

Naravno, ispijanje piva nije ništa neobično na tribinama sportskih događaja, ali kada to radi zgodna plavuša za samo šest ili sedam sekundi na TV prijenosu, onda to postaje viralno i cijeli svijet govori o tome.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi