Majka Dražena Petrovića želi upoznati Đokovića: Ako on ne dođe u Šibenik, eto mene u Zadar

Biserka Petrović izuzetno cijeni prvog reketa svijeta

Majka Dražena Petrovića želi upoznati Đokovića: Ako on ne dođe u Šibenik, eto mene u Zadar

Majka Dražena Petrovića, Biserka, ima veliku želju da upozna Novaka Đokovića.

Prvi reket svijeta ovih dana boravi u Hrvatskoj, tačnije Zadru, gdje se sprema za drugi turnir u okviru Adria Toura.

Biserka kaže kako je u sklupo ove posjete Hrvatskoj trebao stići i do nje u Šibenik, ali nešto je iskrslo pa nije mogao doći.

"Istina je, takav je bio plan. Iskrslo je nešto, tako su meni javili. Novak je imao neke druge obaveze pa sada čekam da se dogovorimo. Ako ništa drugo, i on do petka ne dođe u Šibenik, idem ja u Zadar", kazala je ona za 24sata.hr.

Dodaje kako joj je Đoković prirastao srcu.

"Moram reći da mi je Đoković baš pri srcu jer se ponaša tako veličanstveno, voli ljude, bili smo gosti njegovih roditelja kada se igrao final - four Eurolige u Beogradu. Od tada smo stalno u vezi. Prava sportska porodica. I roditelji koji prate svoju djecu tako da im nije novac na prvom mjestu nego jedna osobina da se ljudima ipak da nešto pozitivno", poručuje ona.

Podsjetimo, Đoković je već organizovao jedan turnir u okviru Adria Toura ovog ljeta i to onaj u Beogradu. Poslije Zadra slijedi Banja Luka pa onda egzibicioni susret u Sarajevu protiv Damira Džumhura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi