Melbourne je jutros bio u šoku: Svi se pitaju šta se desilo najljepšoj sutkinji svijeta?

Marijana Veljović više ne liči na sebe

Melbourne je jutros bio u šoku: Svi se pitaju šta se desilo najljepšoj sutkinji svijeta?

E. Čaušević

Marijana Veljović prije nekoliko godina važila je za jednu od najljepših sutkinja u svijetu tenisa, te su mnogi bili očarani njenom ljepotom, ali kada se ona jutros pojavila na meču Australian Opena niko nije mogao da vjeruje šta je uradila sebi silnim plastičnim operacijama.

Srbijanska sutkinja pojavila se prije nekoliko godina na velikim turnirima i počela je da sudi mečeve na Grand Slamovima, a mnogi su brujali o njenoj ljepoti.

Marijana je iz turnira u turnir bila u centru pažnje svjetske javnosti, ali u prethodne skoro dvije godine nismo je baš mnogo gledali na velikim turnirima.

Ipak, ona se vratila na veliku scenu jer je ponovo angažovana na Australian Openu, a upravo je Marijana sudila jutrošnji meč između Rafaela Nadala i Mckenzieja McDonalda.

Nadal je zbog povrede bio onemogućen da igra najbolje što može što je njegov protivnik znao da iskoristi i sa 3:0 je pobijedio jednog od glavnih favorita za osvajanje turnira u Melbourneu i poslao ga je kući.

Međutim, ni poraz Nadala nije bio toliko u centru pažnje kao Marijana Veljović čiji izgled je šokirao svjetsku javnost.

Oglasi

Bilo je poznato da je Marijana napravila nekoliko plastičnih operacija u prethodnim godinama, ali niko ni slutio nije da je ona toliko pretjerala i da sada skoro više i ne liči na sebe.

Marijana je bila u centru pažnje kamera na terenu kada je imala raspravu s Nadalom u prvom setu, a kada su je prikazali u krupnom planu niko nije mogao da vjeruje da je to ista ona sutkinja koja je prije svega nekoliko godina oduševila svojom ljepotom.

Očito je da Marijana nema granica kada su plastične operacije u pitanju, a koliko je pretjerala u svemu tome najbolje pokazuju fotografije i videa s jutrošnjeg meča kojeg je sudila.

Top Komentari

Pinglewood
Čuj šta se desilo? Pa pretvorila se u klasičnu današnju srpkinju. Vjerovatno će uskoro i u zadrugu.
6 0
Arnel925
Ujela je pčela
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi