Đoković: Dominic me pobjeđivao, nadam se da će sada biti drugačije
FOTO - EPA

Đoković: Dominic me pobjeđivao, nadam se da će sada biti drugačije

A. Beganović

Prvi reket svijeta, srbijanski teniser Novak Đoković, plasirao se u polufinale završnog Mastersa u kojem će igrati protiv Domica Thiema.

U odlučujućem meču za prolaz u polufinale Đoković je danas savladao Zvereva (6:3, 7:6).

"Odlično sam se osjećao, u prvom setu sam imao break lopte i uspio sam ih iskoristiti. Dobro sam i servirao za razliku od prethodnog meča. Zverev je odličan igrač, nije lako igrati protiv njega. Mogao je i on dobiti drugi set", rekao je Đoković nakon današnje pobjede, a potom se osvrnuo na duel sa Thiemom.

"Na početku karijere bio je najbolji na šljaci, ali upornim radom pronašao je igru i na tvrdoj podlozi. Igrao sam protiv njega na završnom turniru i izgubio, nadam se da će sada rezultat biti drugačiji".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi