Medvedev prijeti Novaku: Nisi više nepobjediv kao nekad!

Ruski teniser pun samopouzdanja

Medvedev prijeti Novaku: Nisi više nepobjediv kao nekad!

Ruski teniser Daniil Medvedev pun je samopouzdanja pred sutrašnji susret osmine finala Australian Opena protiv Novaka Đokovića.

Medvedev je u sjajnoj formi u posljednje vrijeme i trenutno je 19. teniser svijeta, a za Đokovića kaže da više nije nepobjediv kao što je nekada bio.

"Ono što mogu reći je da on više ne igra kako je igrao ranije, to je jednostavno moj osjećaj. Ranije, kada je bio mlađi, gledao sam ga na TV-u kako igra protiv Murrayja ili nekog drugog po pet sati i nije padao nijednog trenutka", rekao je ruski teniser i nastavio:

"Sada postoji šansa da pobijedite Đokovića. Prošle godine je tri puta izgubio od tenisera koji pripada novoj generaciji igrača, tako da ću i ja tražiti svoju šansu".

Inače, meč Đoković - Medvedev planiran je za sutra ujutru od 10.30 sati.

Top Komentari

Mr.Balboa
Tako je Medvedev majstoreeee pokazi ti njemu zube!!!
3 0
daca
Ti ces veoma brzo kuci ?
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi