33

Komentari (33)

Zippo
Jedina svjetla tačka .pogane smrdije .
Vbor
Kao da se vas nesto pita.. Svaka mu cast!
Forza_Juve_1897
Najveći si Rogere..
Faktor
Najveci klosar u gospordskom sporutu Novak Djokovic. Nije mi samo jasno kako se pitaju zasto publika nije na njegovoj strani kada je ubjedljivo najiritantniji i najnekulturniji igrac u top 10.
foco
Faktor
koji si ti gubar vidi se kakav teniser takva i publika. Bas zato i nije za tog sporta jer dzukac kao i ti samo zna da laje.
MSOZ101
Navijao sam za Federera iskljucivo iz razloga sto bi ovo njemu bila pobjeda karijere sa 38. godina, ali sve cestitke Djokovicu mislim i da je vecina na ovaj nacin razmisljala i da nije rijecu o nekom "nacionalizmu".
MirzaBarucic
Federer mi je drag otkad je klepio Samprasa. Pratim gotovo svaki njegov meč. Federer je posebna klasa, Novak je danas odigrao takođe jako dobro.
sarajlijica
Evo još jedan bošnjak da kaže nešto: Novak je već sad najbolji svih vremena a abgd to će mudracima potvrditi vec na kraju naredne godine kada bude imao 21 GS a do tada i u buduće šovinisti uživajte u negativnom skoru sa Novakom, Fedex i Nadal su najbolji na svijetu ali ne i od Novaka.
MirzaBarucic
Ne gleda se međusobni skor, ali eto, neka bude po tvom. Ja Novaku želim sve najbolje, ali se pitam gdje će biti, odnosno na kakvom nivou, kad bude imao 37 i kusur kao Federer.
Kiss
Svaka čast Novaku za povratak u pobjedi a i Federer je bio dobar,jedan od najboljih mečeva koji sam gledao.
Saimai1316
Svaka njemu cast,ipak je covjek igrao protiv najboljeg tenisera svih vremena,spasio dvije mec lopte i dobio na ovom novom glupom pravilu u tie break,ipak svaka cast trebalo je 5 sati se boriti ovako
Saimai1316
Pricam o pravilu tie brake u petom setu nakon 12-12,za mene glupom pravilu,nema vise one cari da se igra na psiholskoj bazi dok neko ne pukne
ljoze01
gahahahahaha No1e u ovom trenutku, zna se kome pripada tenis i kruna najboljeg tenisera svih vremena ROGER FEDERER
Nany
Bravo MAJSTORE ! Sam , protiv svih ! NAJBOLJ SI ! I Bog pomaže dobrim ljudima. NAJREALNIJI SRBIN NA BALKANU !
Hep333k
Bog pomaze isto koliko i djeda mraz.
hangouts123
Kad su plivale Srbija i BiH dao je 700.000$,350.000 nama i isto toliko Srbiji.I mi najvijamo za Federera .:D
ArminA
Kakve veze sad to ima? Kod nas se samo gleda ko je sta dao ,koliko je dao ,kome . Mozda neki ne gledaju na nacionalnost vec iz sportskog perspektiva navija za koga hoce. Znaci sa balkana covjek i trebaju svi navijati za njega. Ja znam da sam uzivao gledajuci i nije me briga koji je pobjednik ,pored njih dvojice tu je i Nadal koji je moj favorit kad god igra.
Nany
Jedini , koji spašava obraz Srbije.
Dino_2000
@ArminaA Ima, itekako ima, ja nikad nisam čuo za ovog Đokovića da je nekad dao neku izjavu usmjerenu protiv bilo koga, ali Balkan je ovo Armine, on je iz Srbije i mi to sve svrstavamo u isti koš.
MirzaBarucic
@Dino_2000: Novak kao Novak je okej čovjek i uvijek će imati moju podršku, osim kad igra protiv Federera. Valjda svako ima pravo na svog favorita? Danas je Rodžer pobijedio samog sebe, odnosno, izgubio od samog sebe. Sa ovoliko godina igrati 5 sati tenis na onakvom nivou, protiv onakvog Novaka ... Može samo, po mom mišljenju, najbolji. Čestitke Novaku
Hooruk
Ja glupog komentara da nema dalje. Radi toga sto je dao treba ga cijeniti sa ljudske strane, a sad da automatski trebamo svi navijati za njeg zbog toga nigdje veze, pa ja vjerujem da i on nije imao tu namjeru da kupi tom donacijom sebi navijace.
ljoze01
Nikad neće biti kao Roger... a možda čak ni tad
VELEZ
Bolji federer bio ali nema veze....pobjedio je u tie break to ti je isto ko da pobjedis u penalima...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti