Nije bilo bezazleno: Džumhur objavio fotografiju iz bolničkog kreveta

Morao na infuziju

Nije bilo bezazleno: Džumhur objavio fotografiju iz bolničkog kreveta

Endin Čaušević

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur danas je završio takmičenje na ATP turniru u Antalyji.

Džumhur je u Antalyji branio titulu osvojenu prošle godine, te je došao do četvrtfinala gdje se sastao protiv Jordana Thompsona. Ipak, na samom početku drugog seta naš teniser bio je prinuđen da preda meč.

Prvi set Damir je izgubio sa 7:5, a u drugom je Thompson poveo sa 1:0 kada je Džumhur predao meč. Noć prije ovog okršaja imao je visoku temperaturu i povraćao je što ga je itekako iscrpilo.

Da situacija nije bezazlena pokazao je Džumhur objavom na Instagramu. Damir je objavio sliku iz bolničkog kreveta gdje je primio infuziju i poručio je da će vjerovatno biti spreman za Wimbledon.

"Čini se da ovo nije baš moj dio godine. Ipak, radujem se nastupu na Wimbledonu i nastavku ove sezone", poručio je bh. teniser.

Top Komentari

Nany
Gdje god brani bodove-- treba mu infuzija ! Na kraju godine će biti među dvjesto !
1 0
Arnel925
Više leži nego što igra
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti