Nije mu dugo trebalo da prošlu zaboravi: Nick Kyrgios predstavio novu djevojku

Pronašao novu ljubav

Nije mu dugo trebalo da prošlu zaboravi: Nick Kyrgios predstavio novu djevojku

E. Škorić

Australski teniser grčkih korijena, čiju karijeru često prate skandali i kontroverzne izjave i odluke, predstavio je javnosti novu djevojku.

U nedostatku teniskih aktuelnosti se Nick javno prepirao sa nekim kolegama, kiritkovao u više navrata Novaka Đokovića i njegovu odluku da organizuje turnire u jeku pandemije koronavirusa, a također i poradio na ljubavnom planu.

Samo nekoliko mjeseci nakon što se rastao od Anne Kalinskaye, Australac je počeo vezu sa Italijankom Chiarom Passari.

Nick i Chiarra su se zajedno fotografisali u automobilu dok se voze Canberrom, gdje teniser boravi za virjeme karantina i nepovoljne situacije u svijetu zbog koronavirusa.

Kyrgios je, podsjećamo, ranije imao višegodišnju vezu s teniserkom Ajlom Tomljanović, ali ona je danas u vezi s drugim teniserom, Matteom Berrettinijem.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CB7ANZBpJR_/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/BLvS6-RgtSc/[/instagram]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi