Nole je postao nepobjediv: Srbijanski teniser upisao 16. vezanu pobjedu
Đoković je ponovo u životnoj formi i kada je tako, onda je sigurno najbolji na svijetu. On je već prestigao Federera na drugom mjestu i i ima mogućnost da isto uradi s Nadalom na narednom turniru.

Pao i Kevin Anderson

Nole je postao nepobjediv: Srbijanski teniser upisao 16. vezanu pobjedu

Srbijanski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale Mastersa u Shanghaiju nakon što je danas porazio Južnoafrikanca Kevina Andersona sa 2:0 u setovima.

Nole je ponovo u životnoj formi, a kada je tako, on je sigurno najbolji teniser na svijetu bez obzira na to šta pokazuje trenutno ATP lista.

Danas je ostvario 16. vezanu pobjedu u zvaničnim mečevima, a stradao je Kevin Anderson koji se, ruku na srce, dosta dobro držao u ovom susretu.

U prvom setu nije bilo brejkova pa se otišlo u taj brejk gdje je bolji bio Nole koji je slavio sa 7:1. Na samom startu drugog seta Đoković odmah pravi brejk i dolazi do prednosti od 2:0. Do kraja seta, a samim tim i meča, Nole je uspio da zadrži svoj servis i da slavi sa 6:3 za prolaz u polufinale.

On će tamo igrati protiv Alexandra Zvereva koji je nešto ranije u toku dana porazio Britanca Kylea Edmunda sa 2:0 u setovima.

Top Komentari

Mr.Balboa
Ma nije naletio jos na tvrd orah,polako naci ce se neko dovoljno dobar ako Bog da I njega da zaustavi!Dosadio frajer sa ponasanjem oholim I tenisom,samo na neku snagu!!!
4 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi