21

Komentari (21)

HamzaVojvoda
@hamdi kurtes jesi ziv posle slavlja? Dobar bi cicipas kao sto si i reka. Hehehe
antikomunist
OVA KOMUNUSTICKA REDAKCIJA MORA DA JE PLACENA TAKODJER OD STRANE CEMERICKE AMBASADE KAO I KLIX,BILTEN AVAZ,DEPO I ONA FAKE TV NENADA ADZIVEJZOVOCA.NAPRCIO VAS SE OVAJ CETALJ DJOKOVIC !KAD CE GLUPI YUGOBALIYANDERI PRESTATI DA DRZE OVO CETALJSKO GOOVNO NA NASLOVNICI,ONAJ KOJI SLAVI GENOCID NAD MOJIM NARODOM???
F1F
Nemoj sad još i Ti sviju ti. Još izbi mi oba oka sa tim velikim slovima Dajte bolan ljudi o sportu da pišemo šta Vam je... A i ti se upalio neka. Redakcija ima potpuno pravo da piše o kome god hoće ali imam i ja potpuno LJUDSKO PRAVO da ostavim svoj komentar i iznesem svoj STAV!!! Ne može mi niko ništa , mogu me samo banovati i .?? Baš će me nasekirati ali ne vidim razloga za to jer NE VRIJEĐAM NIKOG!! A Nole , jeste veliki sportista pogotovo iz regiona ali NIJE IZ MOJE DOMOVINE i ovo što radi, neka radi gdje hoće i može ali .. ja ću OSUDITI svako nacionalističko ponašanje zvao se Jovo, Mate ili Mujo te Jakov. Lp
F1F
Pišaj ih bolan šta ti je
Mowzilla
Reci im Führeru nas ⚜️
Mowzilla
@antikomunist ko ti je bolan UZP-ovac? Slabo mi haman citas komentare da bi me osudjivao...
F1F
@Mowzilla ma... Sve ti je jasno ⚜️
Mowzilla
@F1F Laki je haman malo nervozan hehe neka te bolan antikomunist, ne vrijedi se ovdje raspravljati sa redakcijom, sve smo mi na istom frontu...
F1F
Poštovanje prema njemu kao teniseru/ tenisaču ali MU se POREREM na njegovo nacionalističko ponašanje!!! POKAKIM se i njemu i / starom cheti/ Srđanu ( ako mu je ime tako). CHETNIK ostaje CHETNIK!!!! fujjjj
IdeGasss
Kad budete vi imali njega... javite se
F1F
Nije mi potreban takav Bosanac ni Hercegovac . Čak bi ga se javno STIDIO i ODREKAO.. ja kao pojedinac . Opet... Poštovanje za SVE što je učinio na SPORTSKOM planu ali ovo.... DNO DNA !!!!
F1F
@IdeGasss tebi ide Gasss ha? Od 23.04.2022 si registrovan ovdje na ss.ba ali Vi i takvi kao Ti ste yebeni SPAVAČI i pratite ko' će šta napisati JADOVI i jedni i drugi i treći.
Znali tkzv SPAVAČI!!
Pa bolan bolan zovi SIPA-, FUP, MUP , CIA, FBI ZOVI TOBEJARABI ne znam ti koga... TU sam i pred Bogom i narodom DRONJCI NACIONALISTIČKI.
ovo je sportski portal ali nacionalizam ni sa jedne strane NE PODRŽAVAMMMM !!!
fujjjj i opet fujjjj
StarMoVe
Čekaj dok digne tri prsta kad ga emocije ponesu u Beogradu.
F1F
@StarMoVe neka diže yebe mi se i za njega i njegove pišane CHETNICE emocije ja sa tim ama baš ništa nemam ... Ali imammmm pravo da bez vrijeđanja drugog i drugačijeg napišem svoje mišljenje i svoj STAV a on je ovakav kakav je svidjelo se to nekom ili ne OVAKAV JE a vi DRONJCI prijavljujete bezzzveze i " krišom" mi šaljete poruke.
Imajte MU*A pa JAVNO napišite kao ja PI*KE jadne !!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.