Đoković izgubio kontrolu, pa se obratio navijaču koji mu je psovao: "Dođi da mi to u lice kažeš"
Novak Đoković se mučio sa Australcem, ali na kraju došao do pobjede, a imao je i jedan verbalni okršaj sa navijačem (Foto: EPA)

Tokom današnjeg meča

Đoković izgubio kontrolu, pa se obratio navijaču koji mu je psovao: "Dođi da mi to u lice kažeš"

E. Škorić

Novak Đoković je na Australian Openu ostvario novu pobjedu, ali imao i verbalni obračun sa jednim od navijača.

Tokom meča protiv australskog tenisera Alekseja Popirina, gdje se Novak Đoković dosta mučio kao veliki favorit, jedan od navijača je opsovao što je razbijesnilo Srbina.

Navijač je pokušavao otežati Novaku dobacivanjem sa tribina, naročito u odlučujućem, četvrtom setu. Đoković je u jednom trenutku pozvao navijača da siđe i da mu to kaže u lice, što ovaj naravno nije smio da uradi.

Nakon toga, Đoković je razbio svog rivala, pa sočno opsovao u pravcu muškarca s kojim se svađao, a kasnije je upitan šta se dešavalo između njih dvojice.

"Šta mi je rekao navijač? Ne želiš da znaš. Bilo je dosta stvari koje su mi govorili. Posebno iz tog ugla i iz suprotnog, tolerisao sam veći dio meča, ali u jednom trenutku mi se smučilo. Rekao sam mu da siđe dole i da mi to kaže u lice...", kazao je Đoković i potom objasnio novinarima šta se desilo.

Oglasi

"Kada nekog suočite sa tim, to je druga stvar. Nije imao hrabrosti da siđe dole i to da mi kaže. Ako si tako opasan tip, dođi dole i reci mi u lice, pa da popričamo o tome.

Izvinjavao se iz daljine i to je to. Da li me je to povuklo? Ko zna, bio sam nekako ravan u većem dijelu meča, tako da možda mi je to bilo potrebno da se malo promrdam i da nađem potreban intenzitet", naglasio je Nole.

Na istoj konferenciji za novinare Novak je poslao poruku podrške slavnom srpskom košarkašu Dejanu Milojeviću koji je u SAD doživio srčani udar.

Novak Đoković, najbolji teniser u historiji, svoj novi meč igra u petak protiv Argentinac Tomasa Martina Etcheverryja.

On je svakako najveći favorit na Australian Openu. Srbijanski teniser je ovdje slavio čak 10 puta i brani titulu od prošle godine, a prvi put je u Australiji slavio 2008. godine.

Pored toga, Nole ima četiri naslova na US Openu, sedam trofeja na Wimbledonu i tri na Roland Garrosu te je uvjerljivo na prvom mjestu po broju osvojenih Grand Slam naslova. Ukupno ih je osvojio 24.

Top Komentari

AlphaStrong
Divljak je uvijek bio i ostao primitivac
0 1
AlphaStrong
Ovo bi trebalo otjerati s terena, kako se samo primitivno ponaša, djubre .etničko
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi