FAKE NEWS: Đoković u Visokom gradi hotel
FOTO: piramidasunca.ba

Srbijanski mediji donose netačne navode o Đokovićevim planovima

FAKE NEWS: Đoković u Visokom gradi hotel

S. Mlaćo

Po drugi put u par mjeseci prvi reket svijeta Novak Đoković je posjetio BiH, tačnije Visoko.

Oduševljen je bh. gradom sa piramidama, a domaćin mu je bio Semir Osmanagić.

Đoković je pozvao sve sportiste da posjete bosansku piramidu Sunca te tunele Ravne, a kako piše srbijanski telegraf, popularni Nole je finalizirao kupovinu zemljišta na kojem će graditi hotel.

“Novak se oduševio mjestom Visoko, bosanskom piramidom i tunelima ispod nje, za koje kažu da dva sata provedenih u njima mijenjaju sedam dana oporavka na planini. On je to lično iskusio ljetos, poslije preležane korone, jer se munjevito oporavio i počeo da se oseća bolje i fizički i duhovno. Odmah je osvojio CinCinati masters, a osvojio bi i US open da mu nisu smkestili skandal sa pogađanjem sudije. Tada je čvrsto riješio da bosansku piramidu i njenu snagu približi svima. Zato je kupio plac u Visokom, na kojem namjerava da gradi hotel. Biće to moderan i luksuzan objekat, ali će cijene biti pristupačne da bi u njemu mogao da boravi i naš običan čovjek. Recimo, smještaj za djecu će biti potpuno besplatan“, otkriva navodno izvor Telegrafa blizak Novaku.

“Ako postoji raj na zemlji, onda je to ovde. Ima nekoliko mesta u životu koje sam posetio gde se osećam potpuno ispunjeno u svakom pogledu. Ovo je jedinstveno iskustvo za mene“, govorio je Đoković koji je prvi put stigao sa roditeljima, a drugi put sa suprugom.

Međutim, Đokovićev PR tim ovakve vijesti je opovrgao.

"Informacije u vezi sa navodima da je Novak kupio zemlju i da gradi hotel u Visokom nisu istinite. Dakle, Novak Đoković nije kupio zemlju u Visokom, i ne gradi hotel u tom mjestu.", demantovao je ovu priču Nebojša Mandrapa koji se brine za odnose sa javnošću Novaka Đokovića.

 

Top Komentari

realno_govoreci
Ma Nole čovjek o sebi pri sebi.Niti se uzdiže niti nastoji imati taj status nedodirljivog za obične mase.Jednostavno čovjek iz mase
7 1
Picko
Vec znaju da ce smjestaj za djecu biti besplatan Koje smece od novina
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi