U Srbiji u čudu zbog onoga što je Novak Đoković kupio u Sarajevu i uveo u ishranu

Ponajbolji teniser svijeta pazi šta jede

U Srbiji u čudu zbog onoga što je Novak Đoković kupio u Sarajevu i uveo u ishranu

E. Škorić

Nedavno je prvi teniser svijeta Novak Đoković posjetio Sarajevo, odakle je otišao u Visoko na bosanske piramide, a trenutno se nalazi u Beogradu.

Novak je BiH posjetio nakon što je izgubio u finalu Roland Garrosa u Parizu od Rafaela Nadala, a srbijanski mediji raspisali su se u o novoj namirnici koju je Novak kupio u Sarajevu i uveo u ishranu.

Naime, kao pristalica organske i veganske ishrane Novak jede cvijeće koje se najčešće servira uz slatkiše, a koje prvi teniser svijeta jede bez šećera.

Za takve poslastice koriste se organski kakao, hurme i koštunjavo voće. Dodatak je cvijeće koje nema samo dekorativnu namjernu, pošto je i zdravo.

Inače, proteklih pet godina Nole jede samo vegansku hranu i ne konzumira meso, ribu, mliječne proizvode, gluten... 

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
A slatki su. :D
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi