Crnka je od Đokovića željela samo jedno, cijeli svijet je vidio gdje je njena ruka završila

Nije mogla da skine ruke sa Srbina

Crnka je od Đokovića željela samo jedno, cijeli svijet je vidio gdje je njena ruka završila

Endin Čaušević

Novak Đoković trenutno nastupa na ATP u Turniru gdje su se okupili najbolji svjetski teniseri, a koliko je Srbin popularan svugdje gdje se pojavi najbolje je pokazao video koji je postao hit na TikToku.

Đoković iza sebe ima još jednu itekako uspješnu sezonu, a srbijanski teniser nada se da sve može krunisati osvajanjem turnira u Torinu što mu neće biti nimalo lako s obzirom na konkurenciju koju ima.

Novak je još prije nekoliko dana doputovao u Torino gdje je za vikend gledao utakmicu Juventus - Cagliari, te je bodrio svoje sunarodnjake Dušana Vlahovića i Filipa Kostića.

Dolazak najboljeg tenisera svijeta izazvao je veliki interes u Torinu, a posebno ženskog dijela publike što se vidjelo najbolje pred Đokovićev prvi meč na turniru koji je igrao prije nekoliko dana protiv Holgera Runea.

Prvi meč Đoković je dobio sa 2:1 u setovima i pokazao da mu je i u Torinu osvajanje turnira jedini imperativ.

Oglasi

Međutim, jedan video je posebno aktuelan na društvenim mrežama i pokazao je kakav status Đoković ima kod ljepšeg spola.

Veliki broj Novakovih fanova okupio se ispred dvorane u Torinu, a veći dio publike bie su žene. Neke od njih su uspjele da dobiju autogram i fotografišu se s Đokovićem, no jedna djevojka se posebno našla u centru pažnje.

Ona je bila oduševljena što je Novak pristao da se fotografiše s njim, a prelijepa crnka jednostavno nije mogla da skine ruke sa tenisera iz Srbije.

@skysport

👑 𝑳'𝒂𝒓𝒓𝒊𝒗𝒐 𝒅𝒊 𝑵𝒐𝒍𝒆 𝑫𝒋𝒐𝒌𝒐𝒗𝒊𝒄 𝒂 𝑷𝒂𝒍𝒂𝒛𝒛𝒐 𝑹𝒆𝒂𝒍𝒆 𝒂 𝑻𝒐𝒓𝒊𝒏𝒐. 𝑩𝒂𝒈𝒏𝒐 𝒅𝒊 𝒇𝒐𝒍𝒍𝒂 𝒆 𝒕𝒂𝒏𝒕𝒊 𝒔𝒆𝒍𝒇𝒊𝒆 𝒑𝒆𝒓 𝒊𝒍 𝒏𝒖𝒎𝒆𝒓𝒐 1 𝒂𝒍 𝒎𝒐𝒏𝒅𝒐 #SkySport #SkyTennis #ATPFinals #Djokovic

♬ suono originale - Sky Sport

Sve to zabilježila je i kamera, a video Novaka i ove prelijepe crnke postao je hit na društvenim mrežama.

Đoković već večeras ima novi meč u Torinu kada će igrati protiv Jannika sinnera koji je u prvom kolu grupne faze ovog turnira pobijedio Tsitsipasa sa 2:0 i pokazao da se nalazi u veoma dobroj formi. Ovaj meč igra se s početkom u 21 sat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi