U Srbiji smatraju da su kladionice danas ponizile Đokovića

Favorit Medvedev

U Srbiji smatraju da su kladionice danas ponizile Đokovića

E. Škorić

Mediji u Srbiji su razočarani jer smatraju da su svjetske kladionice ponizile Novaka Đokovića.

Đoković danas igra finale Mastersa u Pariza, ali je samim plasmanom u isto ovjerio prvo mjesto na kraju 2021. godine. To znači da će rekordni sedmi put u karijeri godinu okončati na vrhu ATP liste.

"Ponosan sam i izuzetno sretan. Završiti godinu kao broj 1 uvijek je bio jedan od najvećih ciljeva. Učiniti to rekordni sedmi put i nadmašiti svog idola iz djetinjstva je nevjerovatno. Veoma sam blagoslovljen što sam na ovoj poziciji", kazao je Đoković.

Pit Sampras do sada je bio rekorder sa šest godina provedenih na prvom mjestu ATP liste.

Eventualnom pobjedom u današnjem finalu, Đoković će osvojiti i rekordnu 37. masters titulu i pomjeriti se za jedan korak ispred Španca Rafaela Nadala.

No, zanimljivo da je po kladionicama Đoković autsajder u duelu protiv Rusa Daniila Medvedeva, kojem je pripala uloga favorita. Duel se igra od 15 sati i vidjet ćemo da li su kladionice pretjerale kada su na Novaka stavile manju kvotu.

Na sajtu MOZZART kladionice pogledajte kvote za finale Pariza!

Promo

Top Komentari

King_Kenny
...koga boli neka stvar sta misle pripadnici tog genocidnog plemena.
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi